maanantai 5. marraskuuta 2012

Banaani-suklaakakku

Joskus saattaa jostain syystä jäädä banaanit syömättä ja kun ne alkaa näyttämään siltä että niitä ei enää kukaan syö, niin silloin kannattaa kaivaa vispilät ja vatkaimet esiin ja leipoa tätä kakkua.

Tätä kelpaa tarjoilla vaikka pääsiäisenä, sen verran hyvä kakku on!


100 g margariinia
3 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
1/2 dl kermaa
2 banaania
suklaarouhetta


Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sitten vielä muussatut banaanit ja kerma. Sekoita taikinan joukkoon rouhittu suklaa. Paista voidellussa ja jauhotetussa kakkuvuoassa 150 asteessa n 1 tunti. Anna jäähtyä kokonaan.




4 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Ja kauniit kuvat taas!

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen ja kuuloinen kakku! Meillä ei kyllä koskaan käy niin, että banaaneja jää syömättä! Ostin tänäänkin ison pussillisen, että kerkeisin itekkin syödä ees yhen, niin ei oo enään ku pari jäljellä.. Lapset ihan hulluna banskuihin.. Pitäs piilottaa jos meinais leipoa niistä jotain. ;)

    VastaaPoista
  3. Mitä tuohon päälliseen on käytetty? Onko ihan normaali sokerikuorrutus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni ihan normi sokerikuorrutus (laitoin muistaakseni keltaista pastaväriä) ja suklaalla tein raidat. :)

      Poista