keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kerroskakku kokeilu

8-vuotis synttäreitä juhlittu. :)
Ja ihka ensimmäinen kerroskakkuni.
Joskus on vaan kiva kokeilla jotain uutta. Kerroskakun teko sujui hyvin mutta pientä vastustusta oli tuon sokerimassan kanssa. Ja huono eriste tuli kakkuun niin alkoi sitten kuorrute vähän sulamaan.
Mutta se on hyvä harjotella oman lapsen synttäreille niin ei oo niin justiinsa. Oisin varmaan tehny kuorrutukset uusiksi  jos ois jollekin muulle ollu menossa. =)


Harvemmin tosiaan tulee tehtyä sokerimassalla kuorrutettua kakkuja kun ei vaan ole mun makuun, on niin tajuttoman imelää tuo kuorrute. Joutuu jättään kuorrutteet lautaselle. Ja huomannut että moni muukin jättää ne syömättä.

Että kyllä taidan pääasiassa pysytellä kerma/suklaakakuissa. 
Tuli kyllä aika hempeä ja runsaskoristeinen.
. Keväisen kesäistä fiilistä. Perhosta, kukkaa, lintua.
Harmittaa vaan kun niin pikaisesti joutuu koristeet värkkäämään ja koristelun tekemään.
Ei oo kauhian hyvä kakkukaveri tuommonen kohta 1-vuotias. Huh.Tässä ihana päivänsankari, sehän se pääasia että on kivat juhlat ja saa loistaa kerran vuodessa juhlien keskipisteenä. <3


Ylimmässä kerroksessa marjamousse ja alemmassa kakussa marja sekä valkosuklaamousse.

4 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan söpö kakku. Ei kyllä huomaa, että ois sun ensimmäinen laatuaan, oot niin taitava! Mulla aika lailla sama, että on melko äklöä tuo sokerimassa, mutta pieninä määrinä jopa hyvää.

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä ihana kakku! Mää taas tykkään melkeen enempi noista sokerimassakuorrutteista mitä kermakakuista, mut yleensä ihmiset tykkää enempi kermasta niin harvoin tulee noita massoja käytettyä sitte itelläkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aika hörselö kyllä. :) Mä en pysty hirveen makeaa syömään, just pikkunen määrä menee alas. :)

   Poista