maanantai 9. syyskuuta 2013

Syksyinen kanto-kakku

Eikö syksyyn kuulukin sienet, puolukat, syksyn lentävät lehdet ja kyllä se siilikin varmasti jotenkin liittyy tähän kaikkeen.
Ja sadussa sieni voi olla puolukkakorin kokoinen ja puukin voi olla aika jättiläinen, jonka kannolle mahtuu näitä kaikkia syksyisiä juttuja. =)

Tokaluokkalainen neitimme täytti 8-vuotta. Eikä tämä äiti aikonut jaksaa nyt värkätä kovin kummosia kakkuja. Mutta yhtäkkiä vaan se inspiraatio tuli jostakin ja muutama tunti hurahti koristeita tehdessä. Oli rauhallista kun ei ollut kuin nuorimmainen kotona, joka nukkui muutaman tunnin päiväunet.
Luksusta kerrassaan.

Pidettiin sitten sellaiset syyskemut. 
 Tuunattuja kertakäyttömukeja =D


Oli aurinkoinen syyspäivä joten neitoset viihtyivät myös pihalla.10 kommenttia:

 1. Ihanan syksyiset koristelut kakussa ja tosi kiva idea noi mukit!! :-) Myös noi kahvikehrät alempana on niiin hyviä, pitääpä leipoa niitäkin pistäkästä aikaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oon joskus ennenkin tuunannut nuita tavallisia valkoisia kertakäyttömukia, jotain kukkasia liimaillut jne... :)

   Poista
 2. Hieno syksyinen kaakku:) Meilläkin yksi synttärikakku pitäisi tehdä elokuun lapselle, ennen kuin syyskuiset tulevat, äitiä vaan meinaa laiskottaa... Elämä yhtä juhlaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, muakin meinas laiskottaa eka. Juhlaa kerrassaan! =)

   Poista
 3. On kyllä komea ja syksyinen kakku!:)

  VastaaPoista
 4. IHANA!! Todella kiva idea, varmasti maailman maistuvin kanto =)

  VastaaPoista
 5. ihanan kaunis kakku... Tosi hauskakin:).

  VastaaPoista