sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Nachovuoka

Jospa vihdoinkin sais tämänkin ohjeen tänne, kerkesin jopa pari kuvaa nyt näppästä (puhelimella, kuten kuvien laadusta voi päätellä).


Joskus olen tämän ohjeen napannut K-ruoka.fi sivustolta.

400g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1pss tacomaustetta
1 dl vettä
noin 200g maissilastuja
1 prk salsadippiä
1 rs (200g) maustamatonta tuorejuustoa
noin 150g emmental/mozzarella juustoraastetta

Ruskista jauheliha. Lisää pilkottu sipuli kuullottumaan. Mausta tacomausteseoksella ja lisää vesi. Hauduta 5-10 min.

Levitä maissilastut suurehkoon uunivuokaan.
Lisää päälle jauhlihaseos.
Sekoita salsadippi ja tuorejuusto keskenään + 1/3 juustoraasteesta.
Lusikoi seos jauhelihan päälle ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
Gratinoi uunin yläosassa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Ota uunista kun juusto on sulanut ja saanut väriä pintaan.

Herkuttele tuoreen salaatin kera!
(enpä hoksannu salaattia kuvata mutta oli meillä sitäkin) ;))

2 kommenttia:

  1. Ihana ohje! Helppo ja varmasti namia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja tämä on nuorison suosikki iltapalaa, osaavat itsekin tehdä. Joku sanonut että ihan kuin lasagnea. Ja raikasta salaattia ehdottomasti kaveriksi. :P

      Poista