tiistai 6. lokakuuta 2015

Synttärikakku+helpot haamukoristeet

Synttärihumua ja haamuja. Ekaluokkalainen täytti 7-vuotta.

Kaupassa olin ja mietin että mitähän helppoja koristeita sitä keksisi pojan täytekakkuun, sillä tuon reilu 1-vuotiaan pojan kans ei paljo koristeita värkkäillä, päivät menee perässä juostessa, sen verran kerkiää ja kiipeilee joka paikkaan. :@
Niiiin...siihen kaupassa käyntiin, ensiksi poimin irtokarkkihyllystä pääkalloja (onhan Halloweeni aika lähellä)  ja tovin sitten mietin että mitä muuta, sitten osui silmiin nuo valkoiset vaahtokarkkipussit ja välähti että nuistahan saa helpot haamut tehtyä mustaa elintarviketussia käyttäen. Joten pääkalloja ja vaahtokarkkeja kärryihin ja hopeatoffeeta lakritsikinuskin tekoon.



Haamut pääsi uimaan lakritsikastikkeeseen ja pääkallot sivuja koristamaan. Kastike ois ehkä pikkusen saanu olla jämäkämpää. Tää on nyt varmaan sellanen naked cake ;D kun ei ole kummemmin kuorrutettu kakkua, reunat melkeimpä paljaana. 


Kakkupohja tehty tällä sienikakkupohjan ohjeella. Onnistuu aina!!
Välissä on mustikkamansikkamousse, sisältäen mansikoita ja mustikoita soseena noin 4dl (kannattee makustella että on makua tarpeeksi,  2 prk vispikermaa, 1 prk ranskankermaa, 1 prk vaniljatuorejuustoa, tomusokeria, vaniljasokeria, 8 liivatelehteä, marjamehua.

Lakritsikinuski:
 1 pss hopeatoffeeta
1 ½ dl kuohukermaa

3 kommenttia:

  1. Ihana kakku ja hauska idea nuo haamut, eipä olet tullut ikinä halloweenina mieleen!!

    VastaaPoista
  2. Ihanan helppo haamukoristelu. Tuota ideaa täytyy hyödyntää seuraavan kerran, kun ei meinaa jaksaa koristella kakkua..:)

    VastaaPoista
  3. Ihan huikeen hieno kakku ja ihanat koristeet! :D

    VastaaPoista