tiistai 14. elokuuta 2012

Tiikeripiirakka

Suklaapiirakka tiikerikakkutyylillä ja kinuskikuorrutus tekee tästä herkullisen makeaa!

Ohje bongattu täältä.


 Vähän jouduin muutosta tekemään kun oli tummakaakaojauhe loppunut, sulatin tummaa suklaata jokusen rivin sen tilalle ja hyvin kävi kun hyvää tuli. :)
 Tuo tummaraita ei vain tullut nyt väliin kun vahingossa kaadoin heti kaikki vaaleantaikinan pellille ja muistin että olisi pitänyt tummantaikinan päälle jättää sitä.


10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen näköinen piirakka, kokeilemisen arvoinen. varmasti herkkua! :)

  VastaaPoista
 2. joo, mäki bongasin tään ja aattelin tehä. Olihan hyvvie?

  VastaaPoista
 3. Tääääh???? voiko tällaista edes olla, mikä herkku!!!! nam! ei herttileija, ottaisin mielelläni palasen tätä iltakahvin kera, kiitos :D

  VastaaPoista
 4. Hyviä oli ja kannattaa tosiaan tehä tuo kinuskikuorrutus! Onnistuis varmaan jollaki toisellakin piirakkapohjan ohjeella. :)

  VastaaPoista
 5. Oih, mitä herkkua!! Pakkohan tätä(kin) on testata =)

  VastaaPoista
 6. Lähdin heti kokeilemaan, että onnistuuko kommentointi.. Näyttää hyvältä tämä uusi blogi, itse en jaksanut opetella uutta, joten jäin vuodatukseen. Ihania nuo pikkupizzat, jo kaks kertaa oon tehny ja älyhyviä :)

  VastaaPoista
 7. Ihanalle näyttää...kokeiltavien listalle yläpäähän sinkosi heti.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista, täytyyhän se tiikeripiirakkaakin olla kun on kakkuja ja muffinssejakin ja raitaista kääretorttuakin olen nähnyt ja kauankauan aikaa sitten tehnytkin... :)

  VastaaPoista
 9. Hyvää piirakkaa oli... tosin en laittanut suklaata vaan ihan kaakaojauhetta. Kinuskifanin unelma.

  VastaaPoista
 10. Mimmi oli kanssa tätä tehnyt, joten tämä tulee nyt mullekkin kokeiltavaksi seuraavana, kunhan pääsen huomenna kauppaan asti :D... tämänkin voi varmaan kätevästi pakastaa, ja tarjoilla jouluna. :). Ihanan näköisiä molempien versiot, niin sinun kuin mimminkin, ei oo ollenkaan paha juttu että sitä kaakaotaikinaa ei laita piirakan väliin vaan tollai kuin sinä. täytyykin pohtia vakavasti että laitanko kumminpäin :)

  VastaaPoista