keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Fazerina-kakku

Pienen Nooa-pojan ristiäisiin tein fazerina-juustokakun.


Pohja:

2 munaa
1 dl sokeria
3 rkl perunajauhoa
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta

Täyte:

3,5dl Floravispiä
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk vaniljarahkaa
sokeria
5 liivatelehteä
appelsiinimehua
1 1/2  fazerina suklaalevyä paloiteltuna/rouhittuna

Suklaakiille:

3dl kevytmaitoa
1dl tummaa kaakaojauhetta
3/4 dl sokeria
3 liivatelehteä

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. no kiitosta, oli kuulemma maistunut juhlaväelle!

      Poista
  2. Kauniisti koristeltu!! Tyylikäs!!

    VastaaPoista
  3. Jälleen kerran aivan mahtava kakku!!
    Ps. En aio kokeilla :D

    VastaaPoista
  4. Hei Heluna!

    Kiitos kovasti mahtavasta reseptistä, ajattelin toteuttaa sen, mutta yksi kysymys ensin: Onko niin, että pohjaan ei tule yhtään muita jauhoja kuin nuo 3 rkl perunajauhoa ja 3 rkl kaakaojauhetta???

    Kyselee Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä ja Jep, ihan oikein olet ohjeen lukenut, ei tule muita jauhoja! :)

      Poista
    2. Kiitos kovasti vastauksesta. Saanko kysyä vielä missä asteessa ja kauanko pohjaa paistetaan?

      Ja täytteestä ajattelin näin, että pehmitetyt liivatelehdet kiehautetaan appelsiinimehuun, vispin vatkaan kuohkeaksi ja loput aineet sekoittelen keskenään, varovasti lisään vispivaahtoon.... Ja sitten jäähtyneen appelsiinimehu-liivate-seoksen. Että olenko ihan metsässä?

      Kiitollisena Päivi


      Poista
    3. Tarkempi ohje tosiaan jäänyt kiireessä pois.

      Pohjan paistoin muistaakseni 200 asteessa 10-12 minuuttia.

      Ihan oikeilla jäljillä olet, fazerinarouheen taisin sekoitella sitten viimeisenä joukkoon. :)

      Poista