tiistai 22. maaliskuuta 2016

Appelsiini-suklaakakku

Siis miten sitä ollaan jo pääsiäisessä. Justhan tuo joulu oli! =O
Muutamat leipomukset odottaa että saisin tänne ne rustattua, no...kaikki ajallaan! ;)
Mutta tässäpä tällainen kuohkea kahvikakun ohje joka passaa hyvin pääsiäisleivonnaiseksi ja maistuu kyllä ehdottomasti muulloinkin! 
Tuolla ohjeella tulee yksi isompi ja yksi pienempi kakku.


300g voita
4 dl sokeria
6 munaa
1 appelsiininin kuoriraastetta
4 rkl appelsiinimehua
100g taloussuklaata
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon. Lisää appelsiinin kuoriraaste ja appelsiinimehu. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi sekoita suklaarouhe nuolijalla taikinaan. 

Paista 175 asteessa noin tunti.


Kuorrutus on ihan perus tomusokeri/vesi/sitruunamehu + keltaista elintarvikeväriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti