sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tuplasuklaacookies



150 g voita
2,5 dl sokeria
1 dl siirappia
2 munaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
ripaus suolaa
100 g valkosuklaata
100 g tummaa suklaata
 
 Vatkaa pehmeä voi, sokeri ja siirappi vaahdoksi. Vatkaa sekaan munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa taikinaan mukaan. Sekoita joukkoon vielä pilkotut suklaat. Nostele pellille reiluja nokareita isoilla väleillä (leviää paljon). Paista 200 asteessa n. 8-10 minuuttia, kunnes ovat kauniisti hiukan ruskettuneet.
 
 

7 kommenttia:

  1. Tein tänään ja oli hyviä!

    Hanna

    VastaaPoista
  2. Vähän vastaavanlaisia ollaan yleensä tehty jouluksi ja ovat olleet niin helppoja, että lapsillakin onnistuu niiden leipominen. Näyttävät kyllä hyviltä nämä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Hyviä ja helppoja reseptejä ei koskaan voi olla liikaa. ;)

      Poista
  3. Kauankohan nämä säilyy, voisiko tehdä viikkoa ennen tarjoamista?
    Kivoja reseptejä täällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvinkin tehdä viikkoa ennen. Ja pikkuleivät voi säilyttää huoneenlämmössä ilmatiiviissä kannellisessa rasiassa. Tällaiset tavalliset pikkuleivät säilyy jopa sen parikin kuukautta syömis kelpoisena. :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Taidan tehdä näitä lapsen seuraaville synttäreille :)

      Poista