lauantai 14. syyskuuta 2013

Väriterapiaa ja puolukkaa

Käytiin 3-vuotiaan kanssa puolukassa tuolla takapihan metsässä. Saalis oli valtava, noin 3-4 dl saatiin puolukoita. =)  Eli meidän metsästä niitä ei ainakaan löydy pakastettavaksi asti.

Siinä sitten kerettiin syksyn väriloistoa ihastella metsässä samalla kun yritettiin
 niitä puolukoita etsiä.Leivottiin me yks puolukkapiirakka niistä puolukoista. 
Nyt sitten yritän alakaa tykkäämään puolukkapiirakasta ja niistä puolukoista (en kyllä vielä hirvennyt paljaaltaan syödä niitä puolukoita).  Onkohan mun makuaistissa jotain vikaa kun ne ei maistu?
Mutta oli se piirakka hyvää (vaikka ois ollu varmaan parempaa jos ne puolukat ois ollu vaikka mustikoita). ;)

Paljon vaniljakastiketta kyytipojaksi, minusta se Flora Vanilla on hyvää vaikka onkin aika ohutta sellaisenaan, mutta ihanasti kostuttaa piirakkaa. Ja jos ei jääkaapista löydy valmista vaniljakastiketta niin se on muuten aika helppo tehdä itse.
Yllä oleva lehti on tuliainen eskarilaiselta, koulumatkalta oli tämän kauniin lehden löytänyt. =)


3 kommenttia:

 1. Mulla pitää laittaa tässä joskus sulle blogiini semmosen puolukkapiirakan ohje, johon et muita marjoja kaipaa! Mun sisko esim. ei tykkää puolukoista, mutta siitä piirakasta se tykkää tosi paljon! Millä ohjeella teit tuon sinun piiraan? Se on ulkoisesti saman näköinen se mun torttu, mutta muhkeampi kuin kuvasta päätellen tuo sinun. Mutta on se ihanan makuinen... Katotaanpa, tykkäisitkö siitä? ;)) Toisaalta, en minäkään tykkää esim. tyrneistä. Kaiken maailman tyrnikiisselit ja tyrnihyytelöt oon kokeillu, mutta yäk, että voi olla paha marja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovelsin jotain ohjetta jonka netistä löysin, aika tavallinen piirakka, muruseokseen laitoin osaksi kolmenviljan leseitä.
   Laitapa se sun ohje niin voin joskus kokeilla. :)
   Minä tykkään kyllä tyrneistä ja tyrnisoppa on hyvää. Ihanan kirpsakka marja. :)

   Poista
 2. nams,puolukkapiirakkaa...ite laitan toisinaan puolukat kermaviili-seoksen sekaan,makuki muuttuu...

  VastaaPoista