Joskus pikkupizzojen teko on tuntunut vaivalloiselta, mutta ei enää, tämä on niin huippu ohje että tätä en halua hukata. Näistä tulee herkullisen pehmoisia. Ja näitä on mukavan nopsakka leipoa.
Pohja:
200g marg
14 dl hiivaleipäjauhoja
1/2 l maitoa
2 palaa hiivaa
1 1/2 tl suolaa
Täyte:
1/2 kg jauhelihaa
1 iso sipuli
1 prk tomaattimurskaa (yrteillä maustettua)
2 prk kermaviiliä
1 tlk ananaspaloja
suolaa, mausteita maun mukaan
200-250g juustoraastetta
Nypi pehmeä rasva ja jauhot. Lisää lämmitetty maito johon hiivat ja suola on liuotettu. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina heti 50 osaan ja pyöritä palloiksi, anna taikinapallojen nousta pellillä.
Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää tomaattimurska. Mausta. Anna jäähtyä. Lisää ananaspalat, kermaviili ja juustoraaste. Sekoita täyte tasaiseksi.
Paina lasinpohjalla taikinapalloihin kolot/kupit ja lisää täyte.
Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.
200g marg
14 dl hiivaleipäjauhoja
1/2 l maitoa
2 palaa hiivaa
1 1/2 tl suolaa
Täyte:
1/2 kg jauhelihaa
1 iso sipuli
1 prk tomaattimurskaa (yrteillä maustettua)
2 prk kermaviiliä
1 tlk ananaspaloja
suolaa, mausteita maun mukaan
200-250g juustoraastetta
Nypi pehmeä rasva ja jauhot. Lisää lämmitetty maito johon hiivat ja suola on liuotettu. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina heti 50 osaan ja pyöritä palloiksi, anna taikinapallojen nousta pellillä.
Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää tomaattimurska. Mausta. Anna jäähtyä. Lisää ananaspalat, kermaviili ja juustoraaste. Sekoita täyte tasaiseksi.
Paina lasinpohjalla taikinapalloihin kolot/kupit ja lisää täyte.
Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.
onpas vain kiva ohje. täytyy ehdottomasti kokeilla tätä ens kerralla kun leipoo pizzaa.
VastaaPoistakiitos ohjeesta, testattu on! Vasta olen löytänyt sinun blogin :)
VastaaPoista-Voke