Nimikin sen jo kertoo...
Ihana herkullinen pehmoinen kuivakakku!
3 munaa
2 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhe
1 ½ tl vaniljasokeria
vähän vajaa 4 dl perunajauhoja
250 g voita/marg.
-vatkaa munat ja sokeri
-lisää keskenään sekotetut kuivat aineet
-sulata voi ja kiehauta,lisää tulikuumana taikinaan
-taikina on melko löysää
180 astetta n.50min
vuokaan esim.kookoshiutaleita (tulee gluteeniton)
Päälle:
100g sulatejuustoa maustamaton
60g pehmeä margariini
4dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
-vatkataan kuohkeaksi
2 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhe
1 ½ tl vaniljasokeria
vähän vajaa 4 dl perunajauhoja
250 g voita/marg.
-vatkaa munat ja sokeri
-lisää keskenään sekotetut kuivat aineet
-sulata voi ja kiehauta,lisää tulikuumana taikinaan
-taikina on melko löysää
180 astetta n.50min
vuokaan esim.kookoshiutaleita (tulee gluteeniton)
Päälle:
100g sulatejuustoa maustamaton
60g pehmeä margariini
4dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
-vatkataan kuohkeaksi
Tämä on hyvä kakku, olen joskus vastaavaa maistanut!
VastaaPoistaNäyttääpäs just niin hyvältä!Tämä on kyllä tosi pehmoinen kakku!
VastaaPoista-jenni
pumpulikakku on kyllä niiiiin hyvää!
VastaaPoistaNäyttääpäs pumpuliselta! Mums :)
VastaaPoistaNäyttää ihanalta kakulta! Saisiko vielä tarkennusta tuohon sulatejuustoon..? Mitä juustoa esim. voisi käyttää? Meinaan aina sekoittaa sulate- ja tuorejuustot, ensimiettimältä olisin varmasti käyttänyt tuorejuustoa, mutta rupesin sitten miettimään uudelleen, kumpaa mahdettiinkaan tarkoittaa..?
VastaaPoista-aloitteleva leipuri
Siis maustamatonta SULATEJUUSTOA ei tuorejuustoa! :) ja kakku on ihanaa, ei muutakuin leipomaan! :)
PoistaOllappa hyvä! :)
VastaaPoista